Aktivitete

Këshilli i Bashkësisë Islame shtroi iftar për personat me aftësi të kufizuara

Në lokalet e Medreses “ Alaudin” në Gjilan, Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan, shtroi iftar për personat me aftësi të kufizuar. Në iftarin e shtruar  për personat me aftësi të kufizuar KBI tuboi më se 80...

Haziri viziton KBI-në, me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit

Gjilan, 28 prill 2020 – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan, dhe në takim me kryetarin Naim Aliu kanë drejtuar urimin për muajin...

KBI në Gjilan grumbullon 15.062 euro për të prekurit nga vërshimet në Maqedoni

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan në bazë të vendimit të marr nga Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës që me datë 12.08.2016 pas namazit të xhumasë të tubon ndihma materiale për të prekurit nga vërshimet në Maqedoni,...

KBI në Gjilan shpërndan mish të kurbanit për 780 familje

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan ka bërë të gjitha përgatitjet e mundshme që pas faljes së namazit të Bajramit dhe fillimit të prerjes së kurbaneve të bëjë edhe shpërndarjen e mishit i cili më tash është i njohur...

Mesazhi i kryeimamit Iljaz Mustafa për festën e Kurban Bajramit

Nesër është dita madhështore e festës së Kurban Bajramit, e cila shpreh gatishmërinë dhe përkushtimin e besimtarit për sakrificë e flijim vetëm për hir të Allahut xh.sh. Festa e Kurban – Bajramit na rikujton në mënyrën më të mirë...

Fiter Bajrami 2019. Xhamia e Madhe, Gjilan.

Faljen e namazit të Fiter Bajramit e udhëhoqi Agim ef Hyseni, sekretar i KBI në Gjilan, mesazhin dhe hytben Iijaz ef Mustafa kryeimam i KBI, ndërsa duanë e namazit të Fiter Bajramit e udhhoqi ...

Manifestim për nder të Ditëlindjes së Profetit Muhamedit a,s.

Në pranin e shumë besimtarëve ,imamëve dhe hoxhallarëve të Bashkësisë Islame të Gjilanit,mysafirëve nga KBI- e Vitisë dhe komunës së Kamenicës si dhe të Ambasadores së Republikës së Turqisë në Kosovë, Zonjës Këliç dhe të nënkryetarit të komunës së...

Kryetari i KBI Naim ef.Aliu dhe Vedat ef.Sahiti moren pjesë nëmanifestimin e festes së...

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan Naim ef.Aliu dhe këshilltari i Myftiut të Republikes, Vedat ef.Sahiti moren pjesë nëmanifestimin e festes së Turqve të Kosovës, e cila u shënua sot në Gjilan

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan, ndërtoi edhe një shtëpi ne fshatin Caparë

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan sot dorëzoi çelësin edhe për një shtëpi të ndërtuar për familjen e Refik Aliut i cili jetonte në shtëpinë e vëllait të vet në kushtë jashtëzakonisht të...