Free Porn

Këshilli i Bashkësisë Islame shtroi iftar për imamët e Komunës së Gjilanit

Këshilli i Bashkësisë Islame shtroi iftar për imamët e Komunës së Gjilanit në shenjë respekti dhe falënderim për  angazhimin e tyre gjatë këtij muaji të  madhërishëm të Ramazanit. 

Naim ef. Aliu në fjalën e tij falënderuese dhe përshëndetëse një pjesë të saj ia kushtoj vlerës që ka muaji i madhërishëm i Ramazanit, dhe porositi imamët që të angazhohem në sensibilizimin e besimtarëve për  kryerjen e obligimit të Sadakatul Fitrit.