Aktivitete

Këshilli I Bashkësisë Islame në Gjilan uron gjilanasit për festën e Kurban Bajramit

Besimtarë të nderuar! Vëllezër e motra! Dita e Kurban Bajramit, është dita që bashkon zemrat e muslimanëve anembanë botës , për të përjetuar me shpirt e me ndjenja gëzimin dhe harenë, duke madhëruar e falënderuar Allahun e Gjithëpushtetshëm për begatitë...

Besimtarët myslimanë nga Gjilani gati për udhëtimin në Haxh

Janë me qindra besimtarë nga Kosova që javën e ardhshme të këtij muaji do të nisen drejt vendit të shenjtë për të kryer kushtin e pestë të Islamit, Haxhin. Edhe 76  besimtarë myslimanë të Gjilanit kanë bërë të gjitha përgatitjet e...

Lutfi Haziri viziton selinë e KBI, uron kryetarin Aliu me rastin e Fitër...

Me rastin e festës së Fitër Bajramit Këhilli  i Bashkësisë Islame në krye me  kryetarin Naim ef Aliun, priti kryetarin e komunës me bashkëpunëtor. Me këtë rast kryetari Haziri...

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjilanit sëbashku me antarët e Këshillit sot...

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjilanit sëbashku me antarët e Këshillit sot vizituan varrezat e dëshmorëve për nder të ditës së flamurit ku bënë një dua për të gjithë dëshmorët

Konvikti i Gjilanit përfiton donacion nga mbrëmja humanitare “Pak nga ne, shumë për ata”

Konvikti i nxënësve dhe studentëve të Gjilanit ka përfituar sot donacion nga Këshilli i Bashkësisë Islame 1 mijë kilogramë mish, i cili ka ardhur pas premtimit në mbrëmjen humanitare “Pak nga ne, shumë për ata”. Donacionin zyrtarisht e kanë konfirmuar...

Komandanti i forcave te jug-lindjes Nocola Perrone në takim lamtumirës me kryetarin e KBI-së...

Komandanti i Forcave te jug -lindjes Kolonel Nicola PERRONE i shoqëruar nga komandanti i LMT togeri Ilhan Guçlu dhe një pjesë e kabinetit të tij, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit, në...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan shpërndau 100 pako ndihma..

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan shpërndau 100 pako ndihma për nevojtarët në bashkëpunim me shoqatën Turke Istambull   

Kryetari i Këshillit te Bashkesise islame në Gjilan shtroj iftarin e parë me të...

Kryetari i Këshillit te Bashkesise islame në Gjilan shtroj iftarin e parë me të gjithë imamët e Gjilanit

Kryetari Naim Aliu: KBI do të jetë afër familjeve skamnore

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan edhe këtë vit ka ruajtur traditën duke shtruar iftar për institucione, parti politike, OJQ e media. Naim Aliu kreu i BIK në Gjilan tha se do të jenë përherë përkrah familjeve skamnore, derisa...