Lajmet Ditore

Kryetari i Këshillit të Bashkëisë Islame në Gjilan ligjeroi ne tryezen e organizuar nga...

Nën organizimin e OSBE -së  në ,tryezën me temë "Religjioni dhe shoqëria sekulare"  ligjeroi kryetari i KBI në Gjilan Naim Aliu i cili shtjelloi përvojat e tija personale në shoqëritë sekulare, e në theks të veçantë vizita...

Kompleksi “Gjilani” në Ksamil nikoqir i punëtorëve të KBI-së në Gjilan

Kompleksi “Gjilani” në Ksamil nikoqir i punëtorëve të Këshillit të Bashkësisë Islame (KBI) në Gjilan. Kompleksi Turistik “Gjilani” me pronar gjilanasin Selver Xhelili ka ftuar punëtorët e KBI-së në Gjilan, me kryetar Naim...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan, ndërtoi edhe një shtëpi ne fshatin Caparë

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan sot dorëzoi çelësin edhe për një shtëpi të ndërtuar për familjen e Refik Aliut i cili jetonte në shtëpinë e vëllait të vet në kushtë jashtëzakonisht të...

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan uroi nxënësit e medresesë për...

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan vizitoi nxënësit  e Medresesë “alaudin” paralela  në Gjilan me rastin e fillimit të vitit shkollor 2019/20. Ai uroj për një vit të mbarë dhe të suksesshëm  ku medresantët...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan ndanë 100 pako ushqimore per nevojtarë me...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan si zakonisht në prag të fetstave ndanë ndihma për familjet nevojtare. Kësaj radhe me rastin e festës së Kurban...

Komandanti i forcave te jug-lindjes Nocola Perrone në takim lamtumirës me kryetarin e KBI-së...

Komandanti i Forcave te jug -lindjes Kolonel Nicola PERRONE i shoqëruar nga komandanti i LMT togeri Ilhan Guçlu dhe një pjesë e kabinetit të tij, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit, në...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan shtroi drekë për gurbetqarët e Komunës së...

Në ambientet e restaurantit të Medresesë “Alauddin” në Gjilan kryetari i KBI-së, Naim ef. Aliu shtroi drekë për gurbetqarët e komunës së Gjilanit  me rastin e ardhjes së tyre për t’i kaluar pushimet në vendlindje.

Drejtori i Qendres Rajonale të OSCE në Gjilan James Lyon vizitoi Këshillin...

Drejtori i OSCE në Gjilan James Lyon i shoqëruar nga zyrtaret vendoretw programit, sektori për çwshtje pronesore, trashigimi kulturore dhe dialog ndwrfetar Arijeta Rrotlla dhe Afwrdita Zymberi , vizituan  Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit, në të...

Duaja e haxhinjëve në xhaminë e ,,Madhe‘‘ Gjilan

Kushti i pestë i Islamit është haxhi, i cili kryhet duke udhëtuar në vendet e shenjta në Mek-ken e bekuar, dhe ku realizojmë një sërë obligimesh që janë të parapara në rregullat...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan filloi përgaditjet për haxhinjët e Gjilanit për këtë...

Sot në ambientet e Medresesë në Gjilan KBI filloi përgaditet fillestare për haxhinjët e Komunës së Gjilanit. Kryetari i KBI në Gjilan Naim ef Aliu uroi të gjithë haxhinjët që këtë vit...