Aktivitete

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan organizoi manifestim me rastin e memorizimit të Kur’anit...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan, organizoi një manefestim  me rastin e memorizimit te Kur'anit ( HIFZIT) nga ish nxënësja e Medresesë "Alauddin" në Prishtinë  dhe studentja e Fakultetit të Studime Islame  gjilanasja...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan, ndërtoi edhe një shtëpi ne fshatin Caparë

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan sot dorëzoi çelësin edhe për një shtëpi të ndërtuar për familjen e Refik Aliut i cili jetonte në shtëpinë e vëllait të vet në kushtë jashtëzakonisht të...

Komandanti i forcave te jug-lindjes Nocola Perrone në takim lamtumirës me kryetarin e KBI-së...

Komandanti i Forcave te jug -lindjes Kolonel Nicola PERRONE i shoqëruar nga komandanti i LMT togeri Ilhan Guçlu dhe një pjesë e kabinetit të tij, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit, në...

Imami i xhamisë në Leverkuzen vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan

Imami i xhamise “ Aksa” dr. Amir Xheladini, i shoqëruar nga anëtari kryesisë së  xhamisë Fatmir Hamidi, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit, në të cilin u prit nga kryetari i këtij...

Duaja e haxhinjëve në xhaminë e ,,Madhe‘‘ Gjilan

Kushti i pestë i Islamit është haxhi, i cili kryhet duke udhëtuar në vendet e shenjta në Mek-ken e bekuar, dhe ku realizojmë një sërë obligimesh që janë të parapara në rregullat...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan filloi përgaditjet për haxhinjët e Gjilanit për këtë...

Sot në ambientet e Medresesë në Gjilan KBI filloi përgaditet fillestare për haxhinjët e Komunës së Gjilanit. Kryetari i KBI në Gjilan Naim ef Aliu uroi të gjithë haxhinjët që këtë vit...

Myftiu i Kosovës Naim ef Tërnava me afaristët gjilanas: Ju mund ta ndalni migrimin...

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga këshilltari i tij, Vedat ef. Sahiti dhe nga kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjilanit, Naim ef. Aliu, vizituan...

Myftiu Tërnava , përshëndetë punimet e Simpoziumit, Kushtuar Mulla Idriz Gjilanit (video)

https://www.youtube.com/watch?v=d7jU2kOlhm8 U mbajt simpozium shkencor : Mulla Idriz Gjilani me bashkëluftëtarë në mbrojtje të Shqipërisë Etnike Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan dhe Lidhja e e Historianëve të Kosovës...

U mbajt simpozium shkencor : Mulla Idriz Gjilani me bashkëluftëtarë në mbrojtje të Shqipërisë...

https://www.youtube.com/watch?v=j94hvovtBP0 Këshilli i Bashkësisë Islame  në Gjilan dhe Lidhja e  e Historianëve të Kosovës “ Ali hadri” dega në Gjilan, për nderë të 20 vjetorit të çlirimit...

Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjilanit shtroi iftarin tradicional, 2019

https://www.youtube.com/watch?v=zakN_ohCZlE&feature=youtu.be Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjilanit shtroi iftarin tradicional “Iftari na bashkon”, ku morën pjesë përfaqësues nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, autoritete rajonale e komunale dhe shumë institucione...