test

U mbajt trajnim: “Imami i suksesshëm” (video)

Me temën “ Imami i suksesshëm” nën organizimin e KBI të Gjilanit, u mbajt  trajnimi me imamët e komunës së Gjilanit.  

Trajnimi u zhvillua në dy pjesë, me këtë rast Prof. Dr. Musa Musai u trajtun temat:

 “Formimi kulturoro i thirrësit” dhe

“ Thirrësi islam njohës i rrethanave psikosociale në shoqëri; pozicioni mes traditës dhe bashkohores”.