Aktivitete

NGA GJILANI SIVJET 51 HAXHINJË E VIZITOJNË MEKEN DHE MEDINËN

Sot në xhaminë e madhe në Gjilan u mbajtë duaja e haxhit. NGA GJILANI SIVJET 51 HAXHINJË E VIZITOJNË MEKEN DHE MEDINËN Në Xhamninë e Madhe në Gjilan ,sot para namazit të drekës u mbajtë takimi me haxhinjët e...

Kryetari I KBI në Gjilan Naim Aliu priti në takime të ndara Komandantin e...

Kryetari I KBI në Gjilan Naim Aliu priti në takime të ndara Komandantin e KFOR-it për regjionin e Gjilanit, Hakan Derican, si dhe drejtorin e Medresesë Alaudin në Prishtinë Jakup Cunakun. Kryetari I KBI në Gjilan Naim Aliu ka pritur...

Këshilli i Bashkësisë Islame  në Gjilan shpërndau certificate per kryerjen e haxhit për 77...

Në prezencën e Myftiut të Kosovës z. Naim Tërnava , dretjorit te drejtoris së Haxhit z. Vedat ef Sahiti, Kryetari I KBI në Gjilan Naim Aliu shpërndau nga një certifikatë mbi kryerjen e haxhit për secilin haxhi që këtë...

Komandanti i forcave te jug-lindjes Nocola Perrone në takim lamtumirës me kryetarin e KBI-së...

Komandanti i Forcave te jug -lindjes Kolonel Nicola PERRONE i shoqëruar nga komandanti i LMT togeri Ilhan Guçlu dhe një pjesë e kabinetit të tij, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit, në...

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan shpërndau 100 pako ndihma..

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan shpërndau 100 pako ndihma për nevojtarët në bashkëpunim me shoqatën Turke Istambull   

Eshte mbajtur mbledhja regjionale me imam rreth pergaditjeve per muajin Ramazan – 2017

Eshte mbajtur mbledhja  regjionale me imam rreth pergaditjeve per muajin Ramazan – 2017

Ekipi i KBI-së nga Gjilani stoliset me vendin e parë në turnirin e futbollit

Të shtunën është mbajtur turniri në futboll i organizuar nga departamenti i të rinjëve të BIK-ut me këshillat e bashkësive islame në nivel republikan, ku këshilli i Bashkësisë Islame të Gjilanit zuri vendin e parë. Turniri që organizohet çdo vit...

Këshilli i Bashkësisë Islame shtroi iftar për personat me aftësi të kufizuara

Në lokalet e Medreses “ Alaudin” në Gjilan, Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan, shtroi iftar për personat me aftësi të kufizuar. Në iftarin e shtruar  për personat me aftësi të kufizuar KBI tuboi më se 80...

Manifestim për nder të Ditëlindjes së Profetit Muhamedit a,s.

Në pranin e shumë besimtarëve ,imamëve dhe hoxhallarëve të Bashkësisë Islame të Gjilanit,mysafirëve nga KBI- e Vitisë dhe komunës së Kamenicës si dhe të Ambasadores së Republikës së Turqisë në Kosovë, Zonjës Këliç dhe të nënkryetarit të komunës së...

KBI në Gjilan shpërndan mish të kurbanit për 780 familje

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan ka bërë të gjitha përgatitjet e mundshme që pas faljes së namazit të Bajramit dhe fillimit të prerjes së kurbaneve të bëjë edhe shpërndarjen e mishit i cili më tash është i njohur...