test

Këshilli i Bashkësisë Islame – Gjilan shtroi iftarin e dytë për gjininë femërorë

Të pranishmet i përshëndeti me një fjalë rasti Merita Boroci e cila falënderoi KBI- Gjilan për mbështetjen e vazhdueshme që po i japin organizimeve për gjininë femërore, pastaj shprehu konsideratën dhe nderin që ne mesin e tyre kishin edhe përfaqësueset e Departamentit të Gruas pran Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës.

Fjalën kryesore me ligjëratë për ndryshimin që individi duhet ta synoj në këtë muaj e pati uudhëheqësja e Departamentit të Gruas së Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës Znj. Vaxhide Bunjaku.