test

Komandanti i LMT Oral Ates, Vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan

Komandanti i LMT major Oral ates dhe zv.komandanti Selami Kutbay, Vizituan
Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan, ku u pritën nga kryetari Këshillit z.
Naim Aliu.

Kryetari Aliu e falenderoi majorin për punën dhe të angazhimin e tij në sferën e
sigurisë si dhe për vizitën dhe kontaktet e vazhdueshme që LMT ka me KBI në
Gjilan.

Kryetari Aliu ndër tjerash njoftoi musafirët për punën e KBI- së dhe për
aktivitetet e ndwërmara për muajin e Ramazanit.

Agim Hyseni

12.04.2022