test

KBI Gjilan shtroi iftar për veteranët e UÇK

Në lokalet e Medresesë “Alaudin” – paralelja në Gjilan, kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjilanit, Naim Aliu, shtroi iftarin veteranët dhe invalidët e luftës së Ushtrisë çlirimtare të Kosovës .

 Me rastin e shtrimit të iftarit kryetari i KBI , Naim ef. Aliu, falënderoi  veteranët për kontributin e tyre në luftë dhe për bashkëpunimin me organizatën e veteranëve të UÇK.

Me këtë rast ef. Aliu foli shkurtimisht për rëndësinë e agjërimit të muajit të Ramazanit , vlerën e tij.

Në emër të veteranëve të UÇK foli Sali Mutafa i cili u falënderua për pritjen dhe respektin e treguar për veteranët dhe u zotua se  bashkëpunimi do ta intensifikojmë në të ardhmen.

Admin 06.04.2022