Aktivitete

Falja e namazit të teravive natën e Kadrit ne xhaminë “Arbëria” ishte masovike

Falja e namazit te teravive natën e kadrit ne xhamin "Arbëria" ne Gjilan me imamin e xhamisë Jusuf ef. Mustafa, ishte masovike si kurdoherë më parë.

Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjilanit shtroi iftar për komunitetin rom

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan po vazhdon me aktivitet e tij për muajin e Ramazanit. Në këtë vazhdë sot shtroi iftar  për komunitetin rom. Në sofrën e iftarit  të shtruar nga KBI, përveç krerëve të...

Muhamed Ismajli ndau 5500 euro për 110 familje me jetim

Sot  në ambientet e xhamisë ATIK    Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan  ndau një shumë prej 5500 euro për fëmijët jetim të Komunës së Gjilanit. Secila familje që kishte jetim të rigjistruar në ...

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan Naim Aliu, mori pjesë në...

Këshilli i xhamisë  në fshatin  Vërbicë e Zhegovcit organizoi iftarin tradicional, ku moren pjesë rreth  100 veta. Në emër të fshatit musafirët i përshëndeti imami...

Këshilli i Bashkësisë Islame shtron iftar për familjarët e nxënësve të medresesë

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan me moton "Iftari na Bashkon" shtroi Iftarë për Nënat dhe familjaret e nxënëseve të Medresesë së Mesme Alaudin në Gjilan.

Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjilanit shtroi iftarin tradicional

Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjilanit shtroi iftarin tradicional “Iftari na bashkon”, ku morën pjesë përfaqësues nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, autoritete rajonale e komunale dhe shumë institucione të tjera dhe qytetarë .

Këshilli i Bashkësisë Islame shtroi iftar për personat me aftësi të kufizuara

Në lokalet e Medreses “ Alaudin” në Gjilan, Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan, shtroi iftar për personat me aftësi të kufizuar. Në iftarin e shtruar  për personat me aftësi të kufizuar KBI tuboi më se 80...

Shoqata Humanitare “Bereqeti” në Gjilan ka nda 150 pako ushqimore për jetimët

Shoqata Humanitare “Bereqeti” e cila vepron ne kuadër të Bashkësisë Islame të Kosvës, ka shpërndarë  150 pako ushqimore për familjet me jetimë në komunës e Gjilanit.  Secila pako perbëhej nga gjërat më elementare...

KBI shtron iftar për disa fshatra të Gjilanit

Këshilli i Bashkësisë Islame shtron Iftar për xhematët e fshatit Llovcë, Bilinicë, Capar, Verbicë e Zhegovcit, Haxhaj, Pidiq, Kravaricë, Nasalë, Sllubicë, e Stanqiq. Kryetrari i KBI, Naim Aliu i...

Myftiu Tërnava shtron iftar për imamët e regjionit të Anamoravës

Bashkësia  Islame Kosovës ka shtruar iftar  për imamët  e regjionit të Anamoravës. Në këtë iftar morën pjesë  kryetari i KBI të Gjilanit Naim Aliu, kryetari i KBI të Kamenicës Bejtulla Hashani, kryetari i...