Aktivitete

Myftiu Tërnava , përshëndetë punimet e Simpoziumit, Kushtuar Mulla Idriz Gjilanit (video)

https://www.youtube.com/watch?v=d7jU2kOlhm8 U mbajt simpozium shkencor : Mulla Idriz Gjilani me bashkëluftëtarë në mbrojtje të Shqipërisë Etnike Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan dhe Lidhja e e Historianëve të Kosovës...

U mbajt simpozium shkencor : Mulla Idriz Gjilani me bashkëluftëtarë në mbrojtje të Shqipërisë...

https://www.youtube.com/watch?v=j94hvovtBP0 Këshilli i Bashkësisë Islame  në Gjilan dhe Lidhja e  e Historianëve të Kosovës “ Ali hadri” dega në Gjilan, për nderë të 20 vjetorit të çlirimit...

Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjilanit shtroi iftarin tradicional, 2019

https://www.youtube.com/watch?v=zakN_ohCZlE&feature=youtu.be Këshilli i Bashkësisë Islame i Gjilanit shtroi iftarin tradicional “Iftari na bashkon”, ku morën pjesë përfaqësues nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, autoritete rajonale e komunale dhe shumë institucione...

Kryetari i KBI ne Gjilan ndau dhurata për festën e Fitër Bajramit në Spitalin...

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan Naim Aliu, për festën e Fitër Bajramit ndau dhurata të bajramit për fëmijët e posalindur dhe nënat e tyre  në Repartin e Gjinekologjisë si dhe për fëmijët të...

700 dhurata për fëmijë, me rastin e festës së Fitër Bajramit

                    Këshilli I Bashkësisë Islame në Gjilan, sot, ka përfunduar aktivitetet e saja të cilat lidhen me muajin e Madhërishëm të Ramazanit, duke shpërndarë dhurata për...

Fiter Bajrami 2019. Xhamia e Madhe, Gjilan.

Faljen e namazit të Fiter Bajramit e udhëhoqi Agim ef Hyseni, sekretar i KBI në Gjilan, mesazhin dhe hytben Iijaz ef Mustafa kryeimam i KBI, ndërsa duanë e namazit të Fiter Bajramit e udhhoqi ...

Lutfi Haziri viziton selinë e KBI, uron kryetarin Aliu me rastin e Fitër...

Me rastin e festës së Fitër Bajramit Këhilli  i Bashkësisë Islame në krye me  kryetarin Naim ef Aliun, priti kryetarin e komunës me bashkëpunëtor. Me këtë rast kryetari Haziri...

Këshilli I Bashkësisë Islame ndanë 200 pako ushqimore në prag të festës së Bajramit

Këshilli I Bashkësisë Islame në Gjilan , ka shpërndarë  200 pako ushqimore për familjet me jetimë dhe kategoritë të tjera në nevojë  në komunën e Gjilanit.  Secila pako perbëhej nga gjërat më elementare...

Ef. Aliu priti kryterin Haziri në prag të Fitër Bajramit

Krytari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan Naim ef Aliu priti për vizitë Kryetarin e Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri, ka vizituar sot kryetarin e Këshillit të Bashkësisë Islame,...

Këshilli i Bashkësisë Islame ndihmon 120 familje në nevojë

Për nder të muajit të shenjtë të Ramazanit dhe festës së Fitër Bajramit  Përfundimi i muajit të shenjtë të Ramazanit në komunën e Gjilanit dhe kremtja e festës së Fitër Bajramit, po përshkruhet me rritje të aktiviteteve...