test

Kryetari i KBI në Gjilan u takua me deputetët e Parlamentit të Turqisë Ahmet Zenbilici dhe Ali Sahin


Kryetari i KBI në Gjilan Naim Aliu së bashku me anëtarët e KBI gjatë vizitës së sotme në Ankara u takua në Parlamentin e Republikës së Turqisë me deputetët Ahmet Zenbilci dhe Ali Sahin ku pati një pritje vllazërore dhe të ngrohtë. Gjatë kësaj vizite u realizua edhe një takim miqësor me Ismail Kurule, përfaqësues i Presidencës Turke.