Free Porn

Naim efendi Aliu takon krerët e Dijanetiti dhe Hënës së Kuqe të Turqisë

Kryetari i KBI në Gjilan u takua me zv. Kryetarin e Hënës së Kuqe në Turqi z. Mustafa Tutkun dhe drejtorin për marëdhënie me jasht të Dijanetit të Turqisë z.Dursun Ali Coskun

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan Naim ef Aliu me anëtarët e KBI në Gjilan po qëndron në një vizitë në Turqi. Ai sot në takime të ndara u takua me zv.kryetarin e Hënës së Kuqe z.Mustafa Tutkun si dhe me drejtorin për marëdhënie me jasht,të Dijanetit Turk z. Dursun Ali Coskun. Aliu falenderoi nikoqirët për pritjen si dhe për kontributin e dhënë si nga Hëna e Kuqe e poashtu edhe nga Dijaneti për Kosovën e në veqanti për Komunën e Gjilanit