Aktivitete

Këshilli I Bashkësisë Islame ndanë 200 pako ushqimore në prag të festës së Bajramit

Këshilli I Bashkësisë Islame në Gjilan , ka shpërndarë  200 pako ushqimore për familjet me jetimë dhe kategoritë të tjera në nevojë  në komunën e Gjilanit.  Secila pako perbëhej nga gjërat më elementare...