Free Porn

SHHB ” BEREQETI” NDIHMOI FAMILJET ROME ME BANIM SOCIAL

Shoqata Humanitare Bamirëse “Berqeti” dega në Gjilan  e cila funksionon në kuadër të Bashkësisë Islame të Kosovës  ndihmoi familjet rome të cilat janë të vendosur në shtëpitë  për banim social në Komunën e Gjilanit.

Janë ndihmuar shtatë familje  me veshmbathje , miell dhe pako ushqimore. Gjendja e tyre edhe para reshjeve të borës nuk ishtë e mirë , por pas reshjeve të borës së fundit ajo është vështirësuar edhe më shumë , andaj mendojmë sado pak kemi lehtësuar gjendjen e tyre për ta tejkaluar këtë të ftohtë.

/Agim Hyseni/