Aktivitete

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan shtroi iftar për gratë në rajonin e Gjilanit

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan shtroi iftar për gratë në rajonin e Gjilanit në restorant Bojana, ku pjsesëmarrës ishin dhe Departamenti i Gruas në  Kryesisë së Bashkësisë Islame

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan shpërndau 100 pako ndihma..

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan shpërndau 100 pako ndihma për nevojtarët në bashkëpunim me shoqatën Turke Istambull   

Bashkësia Islame shtron iftar për ditën e çlirimit

Bashkësia Islame për nder të ditës së çlirimit ka shtruar iftar. Naim Aliu kryetar i BIK-ut në Gjilan tha se ky muaj është muaj i solidaritetit dhe sakrificës, kurse Lutfi Haziri tha se në këtë muaj duhet të jemi...

Kryesia e BIK shtroi iftar në Gjilan për imamët e rajonit të Ferizajt, Gjilanit...

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ka shtruar iftar në Gjilan për imamët e rajonit të Ferizajt, Gjilanit dhe Preshevës. Në këtë iftar mori pjesë myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava me bashkëpunëtorët si dhe drejtuesit e Këshillave vendor. Në...