Free Porn

Simpozium shencor në 70 vjetorin e martirizimit të Mulla Idriz Gjilanit

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan dhe Lidhja e Historianëve të Kosovës ” Ali Hadri” dega në Gjilan, për nderë të 20 vjetorit të çlirimit të Gjilanit dhe 70 vjetorit të martirizimit të Mulla Idriz Gjilanit organizon Simpozium shkencor kushtuar jetës dhe verpës së Mulla Idriz Gjilanit.

Simpoziumi shkencor do të mbahet më 15 qershor, ditën e shtune me fillim në ora 10 00 në Teatrin e Qytetit në Gjilan.

Me kumptesat e tyre do të paraqiten 20 studijues të historisë nga gjithë hapsira gjeografike shqiptare.