test

Shoqata Humanitare “Bereqeti” shpallë aksion humanitar

Shoqata Humanitare “Bereqeti” e cila vepron në kuadër të Bashkësisë Islame të Kosovës me degët e saja në secilën Komunë të Kosovës, dhe në Komunën e Gjilanit, në prag të muajit të Ramazanit shpallë aksion humanitar në të cilin mundë të kontribuojnë secili individ i vullnetit të mirë. Në veçanti ftojmë organizatat dhe ndërmarrjet e ndryshme që të mbështesin aksionin duke ndihmuar me pako ushqimore për secilën familje në nevoje, jetimët, të pastrehët dhe të gjitha ata që ju mungojnë gjërat elementare për sofrën e IFTARIT.

Një  pako ushqimore mesatare e cila do të tubohen ka vlerën 25 € ashtu siç është ne foton e përgatitur nga shoqata.

Të interesuarit për të mbështetur aksionin në Komunën e Gjilanit mundë të paraqiten në zyrat e Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan ose në numrat e telefonit  044 164 012 dhe 044 666 090.