test

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) shtroj iftarë për Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) drejtori Ekzekutiv Florian Qehaja.Për nder të muajit të madh të Ramazanit shtroj iftarë për Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit,në të morën pjes edhe Këshillat e Vitisë dhe i Kamenicës