test

Njoftim i KBI me rastin e hapjes së xhamive!

Këshilli i Bashkësisië Islame në Gjilan njofton xhematin se hapja e xhamive për faljen e namzeve do të bëhët më datën 28.05.2020.

Në vijim ju njoftojmë me masat të cilat duhet rrespektuar me rastin e faljes së namazit dhe prezencës në Xhami.