test

Naim ef.Aliu sot bëri një vizitë në fshatin Vrapqiq dhe Dunav

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan, Naim ef.Aliu sot bëri një vizit në fshatin Vrapqiq dhe Dunav pë të parë nga afër punimet e xhamisë në fshatin Vrapqiq dhe mektebin e xhamisë Dunavëve.

Xhamia e re në fshatin Vrapqiq po ndërtohet me vetëkontributin e xhematiti të fshatit. Ndërsa mektebi në Dunav me financimin e Këshillit të Bashkësisë Islame.