test

Myftiu Tërnava me delegacionin e shtetit të Katarit viziton kreun e KBI të Gjilanit!

Këshilli  i Bashkësisë Islame në Gjilan priti sot për vizitë myftiun e  Republikës  së Kosovës Naim ef Tërnavën dhe delegacionin lartë qeveritar i shtetit të Katarit të kryesuar nga Halid Al Ganim, drejtor  i administratës së çështjeve fetare në Ministrinë e vakëfeve dhe çështjeve fetare të shtetit të Katarit dhe ndihmës drejtori i përgjithshëm i Administratës së vakëfeve Sad El Kevari.

Qëllimi i vizitës është në kuadër të realizimi i projekteve të Këshillit të bashkësisë Islame të Gjilanit..

Kryetari i  Këshillit të Bashkësisë Islame Naim Aliu falënderoi për vizitën dhe për investimet që shteti i Katarit do të realizoj në Gjilan.