test

Myftiu i Bajram Pashës vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan

Myftiu i Bajram Pashës, Jelmaz Kyqyk me bashkëpunëtorë vizitoi KBI në Gjilan. Myftiun e priti Kryetari i KBI, Naim Aliu të cilit i dëshiroi mirë se ardhje dhe e njoftoi me punën dhe aktivitetet e Bashkësisë Islame në Gjilan.

Pas vizitës në zyrat e KBI në Gjilan ata së bashku vizituan ambientet e Medresesë, xhaminë ATIK si dhe xhaminë e madhe në Gjilan.