Komandanti i LMT Oral Ates, Vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në...

Komandanti i LMT major Oral ates dhe zv.komandanti Selami Kutbay, VizituanKëshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan, ku u pritën nga kryetari Këshillit z.Naim Aliu. Kryetari...

Këshilli i Bashkësisë Islame komunës së Gjilanit shtroi iftar për personat...

Në lokalet e Medreses “ Alaudin” në Gjilan, Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan, shtroi iftar për personat me aftësi të kufizuar, nga shoqata...

BEREQETI NDAU 110 PAKO USHQIMORE PËR JETIMË DHE 500 DHURATA PËR...

Shoqata Bëmirëse Humanitare “Bereqeti” - dega në Gjilan, e cila funksionon në kuadër të Bashkësisë Islame të Kosovës, për nder të Bajramit të Kurbanit,...

Urimi I Kurban Bajramit 2021

                       بسم الله الرحمن الرحيم                             “Tek Allahu nuk arrin as mishi e as gjaku i tyre, por tek Ai arrin bindja juaj. Ai ashtu ua...

Grafitet nëpër objekte fetare – Akte të papranueshme për Këshillin e...

Në mbrëmjen e sotme rreth orës 22.30, kryetari i KBI në Gjilan, Naim ef. Aliu, është informuar se në objektin e Xhamisë së Madhe...