test

Kurteshi i Vetëvendosje-s uron KBI-në për Kurban Bajram

Deputeti dhe ushtruesi i Sekretarit Organizativ Ismajl Kurteshi së bashku me kryesinë dhe aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje në Gjilan ishin për vizitë në Bashkësinë Islame të Gjilanit, për të përcjellur urimet me rastin e festës së Kurban Bajramit.
Kjo festë simbolizon solidaritetin, mirëqenien dhe paqen mes njerëzve.