Kryetari Naim Aliu u takua me imamet e komunes se Gjilanit

Kryetari Naim Aliu, pati takim me imamet e komunes se Gjilanit, ku diskutan rreth mbarvajtjes se punes dhe problemeve te ndryshme

Artikulli paraprak
Artikulli tjetër