test

Kryetari Naim Aliu së bashku me këshilltarin e Myftiut Vedat Sahiti inspektuan xhamitë e vjetra në rajonin e Karadakut

Kryetari Naim Aliu së bashku me këshilltarin e Myftiut Vedat Sahiti inspektuan xhamitë e vjetra në rajonin e Karadakut, duke u dakorduar që të gjindët një zgjidhje për merimetim e tyre si domos të asaj ne fshatin Dunav të cilën e ka ngritur atëdhetari dhe Hoxha i njohur Mulla Idirz Gjilani.