test

Kryetari Lutfi Haziri koordinohet me Naim Ternavën për projektet e përbashkëta

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, i shoqëruar nga kryetari i KBI-së në Gjilan, Naim Aliu, kanë zhvilluar sot një takim të rëndësishëm me kryetarin e Bashkësisë Islame të Kosovës, Naim Ternvava.
Qëllimi i takimit ka qenë bashkëpunimi dhe koordinimi me BIK-un për projektet e përbashkëta.

Në takim është vlerësuar lartë funksionalizimi edhe puna e Mekanizmit referues kundër çdo lloj ekstremizmi, sikurse edhe roli i Këshillit të Bashkësisë Islame dhe i Komunës së Gjilanit në këtë aspekt.