Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame priti kordinatorin e Shoqatës Kosova Shkupi nga Brusa e Turqisë Rexhep Gundyz

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame priti kordinatorin e Shoqatës Kosova Shkupi nga Brusa e Turqisë Rexhep Gundyz ,njëherit falenderoi për gjithë kontributin e tij të dhënë dhe sidomos për synetimin e 90 femijëve të komunës së Gjilanit,poashtu falenderoi edhe komunën e Bruses dhe shprehu gadishmërin për bashkëpunim.
Edhe kordinatori Rexhep Gundyz falenderoi kryetarin për pritjen dhe për bashkëpunimin e tij.