test

Kryetari i KBI priti në takim pune pjesëtarë të Kontingjentit Turk të KFOR-it

Sot kryetari i KBI-së në Gjilan  Naim ef Aliu  së bashku me stafin e tij priti delegacionin  nga pjesëtaret e Kontingjentit Turk të KFOR-rit në Prishtinë,  të kryesuar nga Nënkolonelin Mehmet Ajden dhe majorin e Kontingjentit Turk në Gjilan, Alper Kapak dhe Ulur Atar.

Kryetari Naim ef Aliu iu dëshiroj mirëseardhje dhe informoi KFOR-in turk për punën e Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan, e sidomos në këtë kohë të pandemisë.

Falënderoi KFOR-in turk për bashkëpunimin të cilën e kemi dhe për punën e tyre që po e bëjnë në Kosovë. Po ashtu nënkoloneli shprehu falënderimin e tij për mikpritjen dhe tha se “ kjo është vizita e parë këtu tek njerëzit e respektuar siç jeni ju në KBI”.

Kjo vizitë u realizua në vazhdën e  takimeve të rregullta që ka Këshilli i Bashkësisë Islame me KFOR-in.