Free Porn

Kryetari i KBI ne Gjilan sot priti kryetarin e Gjykatës Themelore në Gjilan, kryetarin e KBI në Preshevë dhe Drejtorin e Shoqatës “Qëndresa Kosovare”

Kryetari i KBI ne Gjilan Naim Aliu sot priti kryetarin e Gjykatës
Themelore në Gjilan, kryetarin e KBI në Preshevë dhe Drejtorin e
Shoqatës “Qëndresa Kosovare”

Kryetari I Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan Naim Aliu sot
priti delagacione të ndryshme të cilët kishin ardhur për t’i uruar
vazhdimin e mandatit të kryetarit të Këshillit të Bashkësisë Islame
në Gjilan.


Në takime të ndara kryetari Aliu priti kryetarin e Gjykatës
Themelore në Gjilan z.Ramiz Azizi, pastaj kryetarin e Këshillit të
Bashkësisë Islame në Preshevë z. Sevdail Jakupin si dhe
drejtorin e SH.E.K “Qëndresa Kosovare” z.Islam Cakaj.
Kryetari Aliu u uroj mirëseardhje dhe falenderoi të gjithë për
urimin dhe bashkëpunimin e ndërsjellë me të gjithë, derisa këtë
bashkëpunim do ta vazhdojme edhe më tutje.