test

Kryetari dhe kryeimami i KBI vizituan kompaninë “RC Cola”

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjilanit,  Naim efendi Aliu, së bashku me kryeimamin e  Iljaz efendi Mustafa, vizituan sot kompaninë “RC Cola”, ku u pritën nga pronari Fejzullah Mustafa.

 

Kryetari  i Këshillit ië Bashkësisë Islame, Naim Efendi Aliu, iu falënderua për mikpritjen dhe bashkëpunimin e përhershëm  me  Këshillin e Bashkësisë Islame.

“Kompania “RC Cola” që nga themelimi ka dhënë dhe vazhdon të jep kontribut  të madh në ngritjen ekonomike  dhe zbutjen e papunësisë në Komunë të Gjilanit, Luginë të Preshevës dhe më gjerë. Andaj ju inkurajojmë që të vazhdoni me investime sepse vetëm në këtë mënyrë do të kontribuoni në ndaljen e emigrimit  të rinjve nga këto dy  treva tona”,  tha ndër të tjera kryetari Aliu.

Pronari i kompanisë “ RC Cola” z.Fejzullah Mustafa falënderoi kryetarin dhe krye imamin  për vizitë dhe bashkëpunimin, gjithashtu  premtoi se një bashkëpunim i ngjashëm do të vazhdoj edhe në të ardhmen. Z, Mustafa premtoi se kompania ka për të bërë gjithçka që është e mundur për ngritjen e kapaciteteve investuese, hapjen e  sa më shumë vende pune, të cilat do të ndikojnë në uljen e papunësisë dhe emigrimit e të rinjve nga këto dy treva tona.

/Admin/