Free Porn

Kompleksi Gjilani ne Ksamil nikoqir i punëtorëve te Këshillit te Bashkësisë Islame në Gjilan.


Komleksi Turistik Gjilani me pronar gjilanasin Selver Xhelili ka ftuar punetoret e KBI në Gjilan të cilit i prinë kryetari Naim Aliun që në fillim të sezones turistike Kompleksi Turistik Gjilani te jetë nikoqir i KBI në Gjilan.

Kryetari Naim Aliu ne fund te vizites e falenderoi pronarin e komleksit duke i uruar suksese të mëtejme. Gjithashtu edhe pronari i kompleksit falenderoi musafiret për ardhjen dhe gjithashtu shpreh gatishmërinë për bashkëpunim me Keshillin e Bashkesise Islame në Gjilan edhe në të ardhmen.