test

Komandanti i LMT Turke Halil Arda Ballek sëbashku me zv. Mehmet Ashkaj vizituan KBI në Gjilan

Komandanti i LMT Turke Halil Arda Ballek sëbashku me zv Mehmet Ashkaj vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan për urimin e detyrës së kryetarit të KBI-së Naim ef Aliut. Me këtë rast komandanti uroj Naim Aliun për rizgjedhjen e tij edhe për katër vitet e ardhshme në krye të detyrës së kryetarit të KBI-së Gjilan dhe falenderoi kryetarin për bashkëpunimin e tij me KFOR-Turk poashtu siguroi se ky bashkpunim do të vazhdoj edhe më tutje .

Po ashtu kryetari Naim ef Aliu falenderoi komandantin e LMT Turke për bashkëpunimin me KBI-në edhe ky u zotua se ky bashk punim do të vazhdoj edhe në të ardhmen dhe falenderoi komandantin për punen e tyre që po bajn vazhdimisht për të miren e Qytetarëve të komunes ton e në pergjithësi në të mir të popullit ton.

Komandanti i LMT Turke Halil Arda Ballek sëbashku me zv Mehmet Ashkaj vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan për urimin e detyrës së kryetarit të KBI-së Naim ef Aliut. Me këtë rast komandanti uroj Naim Aliun për rizgjedhjen e tij edhe për katër vitet e ardhshme në krye të detyrës së kryetarit të KBI-së Gjilan dhe falenderoi kryetarin për bashkëpunimin e tij me KFOR-in turk poashtu siguroi se ky bashkpunim do të vazhdoj edhe më tutje .

Po ashtu kryetari Naim ef Aliu falenderoi komandantin e LMT Turke për bashkëpunimin me KBI-në edhe ky u zotua se ky bashkëpunim do të vazhdoj edhe në të ardhmen dhe falenderoi komandantin për punen e tyre që po bëjnë vazhdimisht për të miren e qytetarëve të communes ton e në pergjithësi në të mir të popullit ton.