test

Këshilltari për çështje fetare në ambasadën e Turqisë vizitoi KBI në Gjilan

Këshilltari për çështje fetare në ambasadën e Turqisë, Nevzat Sabri Akin, i shoqëruar nga stafi tij, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjilanit, në të cilin u prit nga kryetari z. Naim Aliu dhe administrata e KBI në Gjilan.

Aliu e njoftoi me punën dhe të arriturat e KBI-së në Gjilan. Ai gjithashtu falënderoi për punën dhe kontributin e Republikës së Turqisë në sfera të ndryshme në Kosovë derisa në takim u bisedua për mënyrat e bashkëpunimit dhe përvojat e përbashkëta.

Akin e falënderoi kryetarin Aliu për pritjen, si dhe premtoi bashkëpunim të plotë, në mënyrë që t’i realizojnë projektet e përbashkëta ka njoftuar Agim Hyseni