test

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan me shqetësim ka marr lajmin për Aksidentin tragjik në Gjilan,

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan me shqetësim ka marr lajmin për Aksidentin tragjik në Gjilan, ku humbi jetën një qytetar dhe u lënduan shumë të tjerë.


Me këtë rast  KBI në Gjilan ngushëllon familjen Çoçaj duke lutur Zotin që rahmetliun ta shpërbleje për punën e tij shumë fisnike, ngase nga duart dhe djersa e tij janë ushqyer familjet gjilanase ndërsa familjes ti jap sabër  për humbjen e familjarit të tyre.

Gjithashtu lutemi për  të lënduarit të kenë shërim të shpejtë dhe  sa më parë ti kthehen jetës së tyre të përditshme !


Këshilli I Bashkësisë Islame

Gjilan  07.03.2019