test

Këshilli I Bashkësië Islame Gjilan shroi iftarin tradicional për 1000 qytetarë në qendër të qytetit të bukur të Gjilanit.

Këshilli I Bashkësië Islame Gjilan shroi iftarin tradicional për 1000 qytetarë në qendër të qytetit të bukur të Gjilanit.

Myftiu Naim Tërnava në një fjalim rasti përshëndeti të gjithë të besimtarët dhe donatorët që e kanë mundësuar këtë iftar të madh. Ndërsa në emër të komunës, nënkryetari Rexhep Kadriu përshëndeti besimtarët, në fund Kryetari i Bashkësisë Islame në Gjilan, Naim Aliu, përshëndeti të pranishmit dhe falënderoi të gjithë kontribuesit që kanë ndihmuar në shtrimin e këtij iftari