Këshilli I Bashkësisë Islame në Gjilan sot organizoi një tryezë debati me student te Universitetit” Kadri Zeka “ në Gjilan.

KBI në Gjilan organizoi tryezë debati me studentë të Universitetit “Kadri Zeka “ në Gjilan

Këshilli I Bashkësisë Islame në Gjilan sot organizoi një tryezë debati me student te Universitetit” Kadri Zeka “ në Gjilan. Në panel ishte profesori I Medresesë “Alaudin” Muharrem Tërrnava me temën: Vizioni dhe prioritetet e të rinjëve dhe psikologu Besnik Sherifi me temën: Agjërimi te të rinjët në prizmin psikologjik. Në këtë tryezë kontributin e tyre në debat dhanë edhe studentet me skjarime te ndryshme rreth këtyre temave deri sa në emër të rinis studentorë të pranishmit I përshëndeti Mehmet Zylfiu. Tryezën e udhëhoqi kryeimami Iljaz Mustafa.
Në fund kryetari I Këshillit të Bashkësisë Islame falenderoi panelistët dhe studentët për kontributin e dhënë në këtë debat dhe ju dhuroi nga një dhuratë modeste nga librat e botuar nga KBI në Gjilan dhe shtroi iftar për student.