test

Keshilli i Bashkesise Islame ne Gjilan per diten e tret, katert te festes se Fiter Bajramit organizoi turnir ne futboll te vogel

Keshilli i Bashkesise Islame ne Gjilan per diten e tret, katert te festes se Fiter Bajramit organizoi turnir ne futboll te vogel ku moren pjes 19 ekipe
Vendin e pare e zuri xhamia e livoqit eperm, vendin e dyt xhamia e madhe  ndersa vendin e tret xhamia e verbices se zhegovcit. Tri vendet e para u shperblyen me medalje. Kryetari Naim Aliu dhe Kryeimami ndane medaljet per fituesit.
me posht gjeni ekipet pjese marrese ne turnirin e organizuar.
1.KBI-Gjilan
2.Xh.Madhe
3.Xh.Malisheva ulet
4.Xh.Kodra e deshmoreve
5.Xh.Dardanise
6.Xh.Dheu i bardhe
7.Xh.Verbica kmetovcit
8.Xh.Pidiqeve
9.Xh.Cerrnices
10.Xh.Haxhajve
11.Xh.Mireshit-1
12.Xh.Livoqit eper
13.Xh.Malisheva-2
14.Xh.Zabelit
15.Xh.Verbica zhegovcit
16.Xh.Balicit
17.Xh.Kmetovcit
18.Xh.Perlepnices
19.Xh.Atik