test

Këshilli i Bashkësisë Islame (KBI), në Gjilan ka ndihmuar Qendrën për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve “Liria”, me 20 pako ushqimore

Këshilli i Bashkësisë Islame (KBI), në Gjilan ka ndihmuar Qendrën për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve “Liria”, me 20 pako ushqimore.

Kryetari i KBI-së, Naim Aliu ka thënë se kanë ndërmarrë këtë aktivitet humanitar duke e parë të arsyeshme se kjo kategori e njerëzve ka nevojë të përkrahet ngase janë të pastrehë dhe të pambrojtur nga askush.

Ndryshe, drejtuesit e KBI-së, kanë bërë me dije se përfaqsuesit e kësaj qendre kanë falënderuar Këshillin e Bashkësisë Islame duke thënë se “Bashkësia Islame po tregohet mjaftë solidare me shume shtresa të shoqërisë gjilanase, e kësaj radhe edhe me gratë dhe fëmijët të cilët janë nën përkujdesje të Qendrës “Liria”, e cila enkas merret me këtë kategori të njerëzve