test

KBI shtron iftar për disa fshatra të Gjilanit

Këshilli i Bashkësisë Islame shtron Iftar për xhematët e fshatit Llovcë, Bilinicë, Capar, Verbicë e Zhegovcit, Haxhaj, Pidiq, Kravaricë, Nasalë, Sllubicë, e Stanqiq.

Kryetrari i KBI, Naim Aliu i përshëndeti dhe falënderoi të pranishmin për përgjigje në ftesën dhe potencoi se KBI është e nderuar që sonte në këtë sofër iftari t`i ketë këta besimtar duke e lutur Allahun që të na i pranoj Agjërimin, lutjet,dhe gjitha punët që bahen gjatë këtij muaji. Në fjalën e tij Aliu përmendi hadithin e profetit Muhamedit as se agjëruesi ka dy gëzime i pari i gëzohet iftarit të tij dhe i dyti i gëzohet takimit me zotin e tij.

Duan e bukës e ka bërë kryemami Iljaz Mustafa