Free Porn

KBI organizon Kurs Veror për mësim – besim

Këshlli i Bashkësisë Islame në Gjilan njofton qytetarët e Komunës së Gjilanit se “Kursi Veroro” do të fillon me datën 01.07. 2019 në të gjitha xhamitë e Komunës së Gjilanit dhe do të vazhdojë deri më datën 29.08. 2019.


Gjithashtu ju njoftojmë se ” Kursi Veroro ” do të mbahet në lokalet e Medresesë “Alaudin” paralelja në Gjilan në ora 10:00, thuhet në njoftimin e KBI në Gjilan.