KBI në Gjilan vazhdon të jep kontributin e vet për vaksinimin e popullatës

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilanit në bashkëpunim me Komitetin e Vaksinimit sot më datë 26.11.2021, (e premte), ekipa mobile e QKMF-së, në Gjilan kan kryer vaksinimin e qytetarëve me vaksinën anticovid-19.

 Ruajtja e shëndetiti publik është obligim për çdo individ dhe institucion. Nisur nga ky parim KBI- Gjilan në vazhdimësi ka bër thirrje për respektimin e masava anticovid dhe vaksinimin si formë adekuate për ruajtjen e shëndetiti tonë.