test

KBI ndihmon shërimin e imamit të Rashanit (Mitrovicë)

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan gjatë aksionit humanitar nëpër xhamitë e Komunës së Gjilanit për imamin nga Mitrovica  ka tubuar 9212.21 €

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan në mbështetje të vendimit të Kryesisë së BIRK, për t’i ndihmuar imamit të xhamisë së fshatit Rashan KK Mitrovicë, Jetulla Haliti i cili vuan nga leokimia akute dhe momemntalisht po trajtohet jasht vendit, ka tubuar nga xhematet e xhamive te komunës së Gjilanit 9.212.21 €.

Më posht keni listën e xhamive dhe shumën e tubuar në secilën xhami.

Allahu ju shpërbleftë për kontributin ndërsa  imamit i dëshirojmë shërim të shpejt.