Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan përmes Shoqetes Bereqeti shpërndan ndihma për nevojtarë

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan përmes Shoqatës së “Bereqeti” natën e Festës së Kurban Bajramit, ka bërë shpërndarjen e 100 pakove ushqimore, për femiljet me jetim dhe familje me nevoj sociale.

Pako ushqimore me artikuj elementarë një paketim nga RC Cola dhe cola Fluidi.

Ndihmat u dhan nga kompania Fluidi Corporation -Rc Cola Kosova.