test

KBI mbanë mbledhje me imamët në prag të hapjes së Xhamive

Sot kryetari Naim ef.Aliu së bashku me kryeimamin Iljaz ef Mustafa mbajten mledhje me imamët në prag të hapje së xhamive. dhe për njoftimin e masave që duhet të rrespektohen për prezencën në xhami. Kryetari poshtu i njoftoi se kemi filluar me dezinfektimin e xhamiave në bashkëpunim me komunën.

Në përfundim të mbledhjes për secilen xhami u ndanë edhe msaka dhe dezinfektues për dezinfektimin e duarve.