test

KBI komunës së Gjilanit shtroi iftar për afaristët e Gjilanit

 Këshilli i Bashkësisë Islame  i komunës së Gjilanit në restorantin „Planet“ shtroi iftar për afaristët e Gjilanit,  ku me këtë rast mori pjesë edhe kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës,  Vedat ef. Sahiti .

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame Naim ef. Aliu falenderoi  afaristët për pjesmarrje në iftarin e shtruar enkas për ta, duke iu falenderuar edhe për kontributin e tyre që kanë dhënë Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjilanit.

Në emër të afaristëve Berat Mustafa kryetar i bordit të prodhuesve të Kosovës, faleminderoi Këshillin dhe Bashkësinë Islame të Kosovës  për përkushtimni dhe kryrjen e obligimeve të tyre ndaj besimtarëve,    duke u zotuar se bashkëpunimi dhe përkrahja nuk do të mungoj edhe në të ardhmen.

Në emër të kryesisë së Bashkësisë Islame organizatorin dhe pjesmarrësit në iftar i përshëndeti kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës Vedat ef. Sahiti, i cili shprehu  falenderim për KBI të komunës së  Gjilanit për organizimin dhe për pjesmarrjen e afaristësve në iftarin e organizuar..

Në fund Këshilli i BI i komunës së Gjilanit, afaristët i nderoi me nga nji dhuratë modeste.

/I . Mustafa/