test

Fiter Bajrami 2019. Xhamia e Madhe, Gjilan.

Faljen e namazit të Fiter Bajramit e udhëhoqi Agim ef Hyseni, sekretar i KBI në Gjilan, mesazhin dhe hytben Iijaz ef Mustafa kryeimam i KBI, ndërsa duanë e namazit të Fiter Bajramit e udhhoqi kryetari i Bashkësisë Islame Naim ef Aliu.

/Admin/