test

Fillon dezinfektimi i xhamive

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan në bashkëpunim me komunën e Gjilanit ka filluar me dezinfektimin e xhamive në prag të hapjes për faljen e namazit ditor dhe të Xhumasë. Xhamitë sipas një vendimi të mëhershëm do të hapen diten e ejte më 28. 05.2020.